Drukversie boek beschikbaar | lezingen

afbeelding-boek

Drukversie beschikbaar

In 2015 kwam een eerste versie van dit boek als e-book uit. Omdat er vanuit ziekenhuizen veel vraag kwam naar gedrukte exemplaren, verschijnt het e-book nu geoptimaliseerd, uitgebreid en in een tastbare versie.

Het geldbedrag van de Nightingale Award van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is gewijd aan de drukversie door neonatoloog verpleegkundige Annemie van den Heuvel.

Uitgever Trichis heeft in samenwerking met Bianca het E-book uitgebreid met diverse BLOGS en een interview met Neonatoloog dokter De Boode, Radboudumc. Alle verhalen zijn gebundeld en in een prachtige drukversie gerealiseerd.

U kunt het boek bestellen via trichisboeken.nl.


Symposium Hugsy in het Maxima Medisch Centrum
Hugsy heeft samen met het Maxima Medisch Centrum, de Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen, Deedee Kommers (wetenschappelijk onderzoek naar buidelen) een programma aangeboden aan genodigden en geïnteresseerden rondom vroeggeboorte op Wereld Prematurendag. Bianca heeft een lezing gegeven tijdens het programma. Hier de link naar de site van Hugsy voor meer informatie.
lezing-hugsy-maxima-medisch-centrum-naar-huis lezing-hugsy-maxima-medisch-centrum


Thema avond vroeggeboorte 30 maart
Donderdag 30 maart jl is Bianca gastspreker geweest tijdens de thema avond over vroeggeboorte in Schaijk.
Klik hier voor het verslag in de krant Arena Lokaal.
img_4527  img_2875


Presentatie afdeling Neonatologie Bernhoven Ziekenhuis in Uden

Op 13 maart jl heeft Bianca een presenatatie gegeven aan afdeling Neonatologie van het Bernhoven ziekenhuis in Uden.


Gastles Radboudumc zorgacademie
Bianca heeft een gastles gegeven aan de zorgacademie van het Radboudumc. Waardevolle gesprekken gehad over het onverwachte voor de ouders, de onbewuste impact en veel bijzaken waar verpleegkundigen een grote rol kunnen spelen.


Week van het Couveusekind
Op 14 november heeft Bianca tijdens het programma opening van de week van het couveusekind in het Sophia Kinderziekenhuis een korte toelichting en lezing gegeven over ‘Een giraf is geen aap’. Na het programma heeft Bianca samen met Matthijs Kleyn (auteur boek ‘Cesar’) beiden 10 boeken gesigneerd voor de 10 NICU’s in Nederland.
img_2768  img_2780

Op 17 november (Wereld Prematuren Dag) heeft Bianca het boek overhandigt aan Herman Hendriks, hoofd afdeling Neonatologie van het Radboudumc, waar Tygo destijds op de NICU heeft gelegen. Voor het eerst is Bianca deze dag weer op de NICU geweest waar Tygo heeft gelegen. Een bijzonder maar ook emotioneel moment. Op WPD zijn de 10 gesigneerde boeken uitgereikt op de NICU’s in Nederland.

img_2796  fullsizerender  img_2793
Ook heeft Bianca deze dag een lezing gegeven in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het moment waarin Annemie van de Heuvel in het zonnetje werd gezet voor het winnen van de Nightingale prijs en het wijdden van het geldbedrag aan de drukversie van het boek. Naast professionals zaten er veel couveuse ouders in de zaal. Fijn om met elkaar in gesprek te kunnen zijn!
img_2821 img_2813 img_2823-2


Lezingen | Presentatie

Met regelmaat wordt de vraag gesteld of schrijfster Bianca bereid is om een lezing / presentatie te geven op locatie.
Hier zijn mogelijkheden voor. Neem contact met ons op via info@eengirafisgeenaap.nl of bel 06-14628353 voor meer informatie.