Uw steun is waardevol

Tijdens Wereld Prematuren Dag (WPD) heeft Bianca een cheque uitgereikt tijdens het symposium in het Sophia Kinderziekenhuis bij de start van de week voor het couveuse kind. Een groot deel van de opbrengst van het E-book die aangeschaft zijn in dat jaar, is gedoneerd door Bianca aan waardevolle projecten voor couveuse ouders (VOC).

Bianca: ‘Het is belangrijk dat we ons allemaal bewust zijn dat dit soort (relatief kleine maar zeker allemaal waardevolle) bedragen lang niet voldoende zijn om stappen te zetten in de ontwikkeling van medische zorg en waardevolle projecten naast de zorg in neonatologie. Ik wil me heel graag in gaan zetten om Nederland in beweging te krijgen voor de neonatologie en voor alle mooie initiatieven hier omheen. Ik denk oprecht dat de toekomst van neonatologie deze aandacht en ontwikkeling nodig heeft.

Ik vind het nog steeds schrikbarend hoe vaak vroeggeboorte met alle gevolgen van dien voorkomt in Nederland. Het ergste wat je kunt overkomen, is het verliezen van je eigen kind of je kind moeten zien vechten omdat het ziek is. Welke ziekte dan ook. In het geval van vroeggeboorte, je kind moeten zien vechten omdat het (logisch) nog onvoldoende ontwikkelt is.

all4small-dokter-de-boode

Doneert u mee bij All4Small?
All4Small is een initiatief van het Radboudumc, alle donaties gaan direct naar wetenschappelijk onderzoek voor de allerkleinsten.’